Logo Collage Almere
fb link

HOOGTEPUNTEN BUITEN ALMERE

Naast onze wandelingen in Almere organiseren we een aantal hoogtepunten buiten Almere en zelfs buiten Nederland. Vijf prachtige avonturen waarbij we de hoogte in gaan, maar waarbij u ook niet bang moet zijn voor natte voeten.

We nemen u mee naar het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug, over de zes bergen in het Gooi en wandelen over de paarse heide van het oudste Nationale Park van Nedeland. Natuurlijk kunnen we het mooiste natuurgebied van Nederland niet overslaan en een wandeling door het waddengebied staat dan zeker ook op het programma.
Voor de liefhebbers van grotere hoogtes en duizelingwekkende vergezichten organiseren we een wandelweekend naar het Rothaargebirge, een schitterend wandelgebied in het Sauerland in Duitsland.

Planning

DATUM

ROUTENAAM

28 mei 2017

6 Bergenroute

23 - 25 juni 2017

Sauerland, Duitsland

27 augustus

Posbank

16 september

Wadlopen, Friesland

29 oktober

Utrechtse Heuvelrug

Kosten

De kosten voor deze wandelingen variëren en zijn afhankelijk van het type wandeling.
Zie voor meer details de betreffende webpagina, te bereiken via Planning.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandelingen aanmelden.
Na aanmelding ontvangt u van ons een betalingsverzoek. Voor sommige wandelingen geldt een gelimiteerd aantal deelnemers. Uw aanmelding is definitief wanneer uw betaling bij ons binnen is. U kunt zich tot 1 week vóór vertrek aanmelden.

Facebook

Op onze Facebook-pagina kunt u korte verslagen en foto's bekijken van onze wandelingen. Als u ons 'liked' blijft u bovendien op de hoogte van al onze wandelactiviteiten.

Honden

Honden zijn op deze wandelingen niet toegestaan.

Algemene Voorwaarden

Op deze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Wandelen in Almere van 1 januari 2017 van toepassing.Zes Bergenroute

Wadlopen

Posbank

Sauerland

Utrechtse Heuvelrug