Logo Collage Almere
fb link

WEEKEND WANDELINGEN

Ook in 2017 kunt u weer elke eerste zondag van de maand met ons meewandelen over verrassende bospaadjes door de natuur in en rond Almere. Een mooie wandeling van 10 km met een gezellige groep mensen. De Weekend Wandelingen zijn ook ideaal om uw familie of vrienden eens mee te nemen voor een wandeling. Vooral degenen die u altijd vragen wat er nu zo leuk is aan wonen in Almere zullen aangenaam verrast zijn door onze, onverwacht, groene stad.
We verzamelen op wisselende startlocaties waar vandaan we om 10.00 uur vertrekken voor een groepswandeling van ongeveer 10 km. We wandelen in een groep met een wandeltempo van ongeveer 5 km per uur. Onderweg zijn er geen toiletgelegenheden.

Wanneer

Iedere eerste zondag van de maand.

Hoe laat

We vertrekken om 10.00 uur.
Normaal gesproken zijn we tussen 12.00 en 12.30 uur weer terug bij het vertrekpunt.

Waar

Elke maand wandelen we in een ander gebied van Almere. U kunt de verschillende startlocaties voor het hele jaar vinden in het menu hiernaast onder Planning.

De routes

De routes lopen grotendeels door het groen en doordat de startlocaties over heel Almere zijn verdeeld heeft u aan het eind van het jaar vrijwel door alle bossen en parken in en om Almere gewandeld.

Kosten

De kosten zijn € 2,00 per persoon per wandeling of € 15,00 voor een 10 StappenKaart.
Een 10 Stappenkaart is geldig voor 10 wandelingen en is zowel te gebruiken voor de Weekend Wandelingen als de Woensdag Wandeldag. Verder is de 10 Stappenkaart een jaar geldig en mogen gezinsleden gebruik maken van één kaart. U wordt nergens lid van en u kunt beginnen of stoppen wanneer u maar wilt.

Aanmelden

U moet zich voor deze wandelingen aanmelden. Dit kan via de link in de kolom hiernaast.
Als u zich aanmeldt voor een Weekend Wandeling wordt u via de mail op de hoogte gebracht van de exacte startlocatie.

Facebook

Op onze Facebook-pagina kunt u korte verslagen en foto's bekijken van onze wandelingen. Uiteraard zijn hier straks ook de verslagen van iedere Weekend Wandeling te vinden.
Als u ons 'liked' blijft u bovendien op de hoogte van al onze wandelactiviteiten.

Honden

Honden zijn op onze wandelingen niet toegestaan.

Algemene Voorwaarden

Op deze wandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van Wandelen in Almere van 1 januari 2017 van toepassing.Weekend Wandelingen

Weekend Wandelingen

Weekend Wandelingen

Weekend Wandelingen

Weekend Wandelingen

Weekend Wandelingen